Sortera efter

Klämfickor

Stort sortiment av Leuchtturms klämfickor i många olika höjder, så att de passar dina behov antingen det gäller frimärken, miniark eller helark – bredden kan du själv skära till.
Klämfickorna finns med både svart och glasklar bakgrund. Leuchtturms klämfickor ger maximalt skydd åt dina frimärken mot fastklistring, färgförändring, damm och fukta.

Översikt över klämfickor och storlekar
För att göra det enklare för dig att hitta precis de klämfickor du behöver har vi skapat denna översikt.

Läs mer
327 produkter

Vad är en klämficka?

En klämficka är som namnet antyder, en ficka som består av två lager folie, som har svetsats samman nedtill, eller både nedtill och upptill – klämfickan är i det senare fallet bara öppen i mitten på baksidan – och garanterar därför att dina frimärken sitter exakt och bra fast, utan att klistra fast på bladet. Leuchtturms klämfickor är av högsta kvalitet – tillverkade i 100 % polystyren med specialgummering på baksidan av den bakre folien. Den fuktar du innan du placerar klämfickan på önskad plats. Det kan rekommenderas att använda sig av en svag markering om fickan skall placeras på blankoblad.

Klämfickorna finns i olika storlekar, så att de passar till miniark, helark, block m.m. Bredden kan du lätt skära till, men använd skärmaskin. Det ger ett mycket bättre resultat än en sax, när du skall skära till klämfickorna för att passa dina frimärken, miniark och liknande.