Sortera efter

Insticksböcker

Vi ger dig alltid fina erbjudanden på insticksböcker! En insticksbok är ett frimärksalbum med kartongsidor, svarta eller vita, med påklistrade remsor i pergamyn. Insticksböcker finns i ett otal utföranden/färger och är perfekta till att förvara frimärken. Insticksböcker har många användningsområden: de kan enkelt tas med till bytesdagar, användas till dubbletter eller för att placera dina dyra frimärken i när du lägger dem i bankfack.

Läs mer
93 produkter

Vad skall jag välja till förvaring av mina frimärken? Insticksböcker, album, förtrycksalbum…

Våra Leuchtturm insticksböcker till frimärken, miniark, FDC, maxikort kan varmt rekommenderas. Kvaliteten är bästa möjliga. Vi säljer Leuchtturms insticksböcker som används till att förvara/samla frimärken, miniark, FDC maxikort i.

Vad är en insticksbok?

En insticksbok är ett prisvärt frimärksalbum med fasta kartongsidor, på vilka har klistrats remsor av pergamyn eller folie, under vilka frimärkena kan stickas in. Vi erbjuder Leuchtturms insticksböcker som täcker varje smak och behov. Du har möjlighet att välja fritt mellan format, färg på kartongsidor och inbindning, sidantal samt material och inbindning av pärmarna. Insticksböcker lämpar sig inte till mynt och myntprodukter, se istället våra myntalbum här.

Behöver du istället ett album, ett lösbladsystem som presenterar din frimärkssamling på ett vackert sätt? Se det stora urvalet här

Eller vill du ha ett Leuchtturm förtrycksalbum, med förtryckta svart/vita illustrationer av frimärkena från mer än 140 olika samlarområden, till en vacker och överskådlig samling? Se det stora urvalet här