Sortera efter

Blankoblad

Här finner du olika blad för komplettering eller utvidgande av dina frimärksalbum. Antingen du behöver neutrala albumblad, blankoblad med landsnamn/vapensköld för komplettering av dina förtrycksalbum, eller LB-blad med påsvetsade fickor i många versioner/indelningar.

Söker du istället Förtrycksblad (supplementblad)? Vi har alltid ett stort urval till konkurrenskraftiga priser. Se dem här.

Läs mer
84 produkter

Bara din egen fantasi sätter gränser

Med blankoblad står det dig helt fritt, med dem kan du kombinera frimärken, miniark, FDC, helark, vykort, brevklipp, maxikort, bilder, text eller vad du har lust med. Du kan göra det helt på ditt eget sätt, och med Leuchtturms blankoblad är du garanterad bästa kvalitet.

LB-blad

LB-blad är kartongsidor i albumformat, som har försetts med påsvetsade fickor. För förvaring av frimärken, dokument och liknande värdefulla arkivalier. Fickan skyddar hela arket på alla sidor. Med 18 olika indelningar finns många kombinationsmöjligheter. Den perfekta lösningen för att utvidga ditt Leuchtturm förtrycksalbum och dina motivsamlingar. Kan användas till variationer/slag, t.ex. ark, helsaker, förstadagsbrev, förstadagssidor från det tyska postverket, souvenirkort från USA:s postverk, block, miniark, maxikort, rullfrimärken samt till förvaring av de nya frimärkena. LB-bladen har ett yttre format på 270 x 297 mm och passar i alla Leuchtturms album. Se urvalet av Leuchtturms album här:

Blankoblad med landsnamn och titelblad med vapensköld.

För ytterligare komplettering till förtrycksalbum, liksom för utvidgning av individuella samlarområden, finns albumblad med landsbeteckning och gängse samlarområden, samt titelblad med vapensköld. Sidformatet är 270 x 297 mm för alla sidor, och de passar till alla Leuchtturms album.

Neutrala albumblad

Med de neutrala albumbladen som passar Leuchtturms albumsystem, öppnar sig andra intressanta användningsområden. Med dem kan man i ett och samma album förvara och spara t.ex. fotografier eller vykort, som man tillsammans med frimärken har med sig hem från en semester. Albumbladen kan man skilja med ett pergamynblad. Neutrala albumblad finns i A4-storlek i kraftig kartong utan hål. Perfekt till samlare som själva vill designa sitt album på datorn. Till dessa passar artikel nr 331217, en glasklar ficka, se här. Albumbladen har en hålkant som medför att de kan sättas in i olika pärmar. Vi rekommenderar GRANDE-ringpärmen, se här.