Sortera efter

Frimärksalbum och myntalbum

Här finner du hundratals olika frimärksalbum och myntalbum för säker och vacker förvaring av dina samlarobjekt. Antingen du samlar frimärken, mynt, FDC, vykort, helark, sedlar, champagnekorkar… Vi tillgodoser varje behov. Vi erbjuder även ett brett urval av förtrycksalbum i hög kvalitet från många olika länder här

Söker du istället insticksböcker? Vi har alltid ett stort urval till konkurrenskraftiga priser. Se dem här.

Läs mer
367 produkter

Albumsystem till frimärken, vykort, brev, dokument m.m.

Album kännetecknas vanligtvis av att bestå av ett lösbladssystem, och kan fås i olika storlekar med ett otal passande sidor och albumblad i folie eller kartong. Album finns med olika stängningsmekanismer: perfektpärm, ringpärm, klämpärm och skruvpärm. Alla i vackert utförande som ger en elegant och gedigen lösning till hur din samling skall förvaras.

Vi erbjuder Leuchtturms albumsystem, som ägnar sig förträffligt till att förvara frimärken, mynt, vykort, brev, dokument och mycket mera. Leuchtturms album och fickor ger inte bara ett optimalt skydd, utan även en presentabel förvaring av dina samlarobjekt.

Detta breda urval av albumsystem erbjuder ett omfattande sortiment av förvaringsmöjligheter och goda möjligheter att presentera din frimärkssamling, myntsamling, FDC-samling på bästa sätt.

Vill du istället ha ett Leuchtturm förtycksalbum, med förtryckta svart/vita illustrationer av frimärkena från mer än 140 olika samlarområden, till en vacker och överskådlig samling? Se det stora urvalet här

Eller har du användning för insticksböcker med fasta kartongsidor och till attraktiva priser? Se det stora urvalet här