Sortera efter

Tillbehör – frimärken och mynt

Leuchtturms tillbehör till konkurrenskraftiga priser. I denna kategori finner du allt vad du behöver för att organisera din samling, vare sig det gäller frimärksalbum, insticksböcker, instickskort, fickor, lupper eller pincetter. Vi har också ett stort sortiment av tillbehör till myntsamlaren, som mynthållare, myntkapslar, myntblad och myntboxar.

Använd menyn till vänster för att utforska vårt breda sortiment.

Läs mer
6443 produkter

Ett attraktivt tillbehörssortiment till konkurrenskraftiga priser

Här erbjuds ett allsidigt Leuchtturmprogram med tillbehör till filatelister. Över 6 000 artiklar erbjuds online, vilket börjar med ett stort urval av olika lupper, pincetter och andra tillbehör, som bör tillgodose de många olika behov som filatelister och andra samlare har. Här finns album till varje samling, antingen det gäller frimärken eller mynt. Klämfickor som skyddar dina frimärken på bästa sätt. Insticksböcker till en mängd olika användningsområden, och fina myntkassetter och väskor som både beskyddar och vackert presenterar din myntsamling. Se ett urval av de mest populära artiklarna här.

Förutom alla de klassiska standardartiklarna och kända produkterna, kommer det varje år nya spännande produkter som vi också hoppas skall passa dig, t.ex. de nya insticksböckerna TRAVEL i storlekarna A4 och A5, eller det nya PHONESCOPE som används för att undersöka t.o.m. de minsta detaljerna på mynt och frimärken via din smartphone.