Avdelningar hos Nordfrim

Expeditionen
På Expeditionen är medarbetarna beredda att expediera och fakturera inkomna beställningar som är gjorda från våra erbjudanden i våra kataloger, broschyrer och på vår hemsida. Vi är beredda att mottaga din beställning både per brev, telefon och e-mail.

Nyhetsavdelningen
Avdelningen levererar abonnemang på frimärken från världens alla hörn, från mer än 200 frimärksutgivande nationer, både till samlare och frimärkshandlare.

Kollektionsavdelningen
När det gäller abonnemang på kollektioner – mynt såväl som frimärken, så skall man vända sig till Kollektionsavdelningen. Här erbjuds många spännande kollektioner, bl.a. VM i fotboll, Diana, Hongkong och kungliga begivenheter.

Urvalsavdelningen
Har du luckor i samlingen? Cirka en gång i månaden skickar Urvalsavdelningen 3–4 häften PORTOFRITT, som du kan gå igenom i lugn och ro, och ta ut just de frimärken som du saknar i samlingen. Häftena returneras och vi fakturerar dig för de frimärken som tagits ut. Lätt och därtill – inget köptvång!

Kundservice
Medarbetarna på Kundservice är alltid beredda att svara på förfrågningar om t.ex. inbetalningar, kontoupplysningar, betalningsservice, avbetalningsköp m.m.

Internet/Teknik
Om du har frågor eller förslag rörande vår hemsida eller riktlinjer för skydd av personliga upplysningar, är du välkommen att sända oss ett e-mail med dina frågor.

Vinn ett presentkort värt DKK 400,-