Om Nordfrim

Nordfrim A/S har under mer än 50 år levererat frimärken och tillbehör till samlare i hela Skandinavien. Det är vårt mål att kunna erbjuda ett brett sortiment av intressanta produkter till attraktiva priser, och vi arbetar hela tiden med att finna nya spännande produkter till vårt sortiment. Vi erbjuder bland annat frimärkspaket, kilovaror, klassiska serier och märken, nyheter, kataloger samt ett stort urval tillbehör till såväl frimärks- som myntsamlare. Vi erbjuder också abonnemang på nyheter från länder från världens alla hörn, urvalshäften och spännande kollektioner. Vi vinnlägger oss om att varje dag kunna ge bästa möjliga service till våra kunder, och se till att de får snabba och felfria leveranser.

Vårt huvudsäte ligger på Nordfyn i Danmark, på samma plats som firman grundades 1965. Härifrån betjänar vi våra kunder i hela Skandinavien.

Du kan läsa mer om våra olika avdelningar här

Genom åren har vi köpt upp företag i en rad europeiska länder. Köp som hjälper oss att kunna erbjuda ett brett produktsortiment till attraktiva priser.

Du kan läsa mer om Nordfrims historia genom att klicka här, och se en översikt över de olika företagen i Nordfrim Gruppen genom at klicka här