Sortera efter

Partier

Vi har sorterat ut en mängd samlingar, enkelmärken och urvalshäften från vårt lager, som säljs i partier till otroligt låga priser. Här kan du göra en bra affär, men det finns bara ett av varje varunummer, så vi råder dig att beställa snabbt.

Läs mer
2033 produkter

Samlingar, enkelmärken och resthäften

Vad du än är på jakt efter till din samling, eller om du vill köpa kompletta samlingar eller partier, erbjuder vi dig ett stort urval. Vi får löpande hem stora partier, och i dessa finns det alltid ett stort och varierat urval av frimärken från alla möjliga länder: danska frimärken, grönländska frimärken, isländska frimärken och svenska frimärken, är exempel från Skandinavien. Men här finns även hundratals frimärken och samlingar från övriga världen, till exempel jugoslaviska frimärken, italienska frimärken, tyska frimärken och många andra spännande områden i hela världen.

Finn det du söker!
Frimärken, FDC (förstadagskuvert), och brev finns här i en mängd olika slag och varianter: skillingmärken, danska postfärjemärken, färöiska provisorier, grönländska pakke-porto, isländska brev, franska zoner, italiensk luftpost, är exempel på vad vi erbjuder. Här finns allt från enkelfrimärken till stora samlingar, ja många är t.o.m. fint monterade i album eller insticksböcker. Här kan du verkligen finna många sällsynta och äldre postfriska och stämplade frimärken, serier och miniark, så förhoppningsvis finns här just det du saknar till din samling.

Gemensamt för varor i denna kategori är att vi bara har ett av varje parti på lager. Urvalet uppdateras löpande online, så är du på jakt efter spännande frimärken till din samling, så bevaka detta.

Har du provat vår värdeurvalsservice?

Fyll luckorna i din samling med värdeurvalshäften från just ditt samlarområde. Här erbjuder vi att sända urvalshäftena portofritt hem till dig, så att du i lugn och ro kan gå igenom häftena och plocka ut just de frimärken som du vill ha, och därefter returnera häftena.

Utbudet spänner över material från i stort sett alla världens hörn, från nästan kompletta samlingar från de flesta europeiska länderna i både öst och väst, till välbesatta samlingar från utomeuropeiska länder och kolonier i när och fjärran.

Priserna är intressanta med en god rabatt på katalogpriserna. Se mer om denna service här