Sortera efter

Senaste utgåvorna

Vi arbetar ständigt med att kunna erbjuda de senaste frimärkena (nyheter) från alla möjliga länder i världen, vilket är baserat på samarbetsavtal med utländska postväsen. Här på denna sida erbjuds de utgåvor vi har på lager, men är du intresserad av andra utgåvor, försöker vi gärna hjälpa till. Vill du vara säker på att framdeles få en komplett samling, kan du teckna ett abonnemang hos vår nyhetsavdelning – detta inkluderar även de svårare utgåvorna. Nyhetsavdelningen erbjuder abonnemang på frimärken från mer än 200 frimärksutgivande länder. Se vårt urval av abonnemang här

Läs mer
4269 produkter

Frimärkenas spännande värld

Frimärkenas värld blir större och större. Det är något speciellt med att samla frimärken. Varje enskilt frimärke berättar en historia, och varje år dyker det upp nya samlarområden. Frimärksteman är omfattande och avspeglar såväl historiska, nutida och kulturella motiv, och visar både överraskande och välkända aspekter. Det finns otaliga sätt att samla på. En del samlar frimärken från hela världen, men det kommer ut ca 10 000 frimärken varje år, så de flesta skaffar sig ett eller flera samlarområden. Det kan vara ett enskilt land, område eller motiv, till exempel frimärken med fåglar, flygplan, konst, bilar etc.

Kända och berömda personer och spännande material

Många kända personer har hamnat på frimärken. Elvis Presley har funnits på frimärken från hela världen ända från Antigua till Tanzania. Och en mängd Hollywoodlegender och andra kända personer kan köpas på frimärken. I all hast kan nämnas: Marilyn Monroe, Greta Garbo, Margaret Thatcher, Winston Churchill, Ian Flemming, Nelson Mandela, Thor Heyerdahl, Eusebio Sempre, Charlie Chaplin, Richard Strauss, Charlton Heston, Caroline Aigle, Hans Wegner, Børge Mogensen, Zlatan Ibrahimovic. Köp frimärkena online här.

Frimärksutgåvorna bjuder på många spännande och speciella frimärken: ett miniark som kan spela musik, frimärken gjorda som ett pussel, frimärken med doft, frimärken som lyser i mörker, frimärken med guld- och silvertryck, frimärken med Swarovskikristaller. Till och med ett frimärke gjort av porslin.

Frimärksåret 2015 har bjudit på många spännande utgåvor, och internationella frimärkssamlare har valt ut de 10 mest speciella frimärkena 2015 – se broschyren här.