Sortera efter

Frimärkspaket

Här finner du ett av världens största urval av frimärkspaket. Hundratals landspaket från världens alla länder och områden, med olika motiv som fåglar, blommor, tåg, konst, rymdfärder och många, många andra. Även sällsynta paket, och alltid till fördelaktiga priser.

Gör t.ex. fina fynd i våra dubblettpaket, där innehållet kommer från restpartier, dubblettkartotek och insticksböcker fyllda med frimärken, miniark och annat. Oftast helt osorterat material. Se dubblettpartier här.

Läs mer
1896 produkter

Ny samling – nya upplevelser

Funderar du på att börja samla ett nytt område? Ett land eller ett motiv? Har du varit på Grönland, Färöarna eller Åland? När du börjar samla frimärken får du en god inblick i landet, dess historia, kultur och traditioner. Gillar du fåglar? Är du fascinerad av tåg eller spelar du golf? Här finns det också annorlunda upplevelser och information att finna. Ett frimärkspaket kan vara en utomordentligt utgångspunkt.

Skall du starta en ny frimärkssamling är det lämpligt att köpa ett frimärkspaket. Frimärkspaket erbjuds till förmånliga priser innehållande hundratals frimärken. De kan fås både med postfriska och stämplade frimärken, och från många olika länder. Är du filatelist eller frimärkssamlare kan du i dessa paket finna de frimärken som du saknar i din samling, och ofta göra bra fynd. Vi erbjuder också dubblettpaket, som är mycket förmånliga att köpa. Innehållet kommer från restpartier, dubblettkartotek, insticksböcker fyllda med frimärken och mycket annat. Ofta helt osorterat material, som skulle ta mycket tid i anspråk att sortera.