Sortera efter

Frimärken

Här finner du online ett enormt urval av frimärken i alla prisklasser. Vad du än är på jakt efter, äldre serier och enkelmärken, frimärkspaket, kilovaror, samlingar eller de senaste utgåvorna, är detta din kategori. Välj mellan de olika kategorierna till vänster, och filtrera på just ditt samlarområde. Vi erbjuder dig också en lång rad lands- och motivabonnemang som du finner här.

Få en gratis exemplar av vår senaste broschyr ”Frimærkernes Verden/Gode Tilbud”!
Skicka din mailadress via e-post till brochure@nordfrim.dk och vi skickar ett gratis exemplar med posten, fylld med bra erbjudanden för frimärken och myntsamlare.

Läs mer
Start Back
Forward End
23013 produkter
Start Back
Forward End

Det är något speciellt med att samla frimärken. Det är ganska få hobbyer som kan konkurrera med den flexibilitet som frimärkssamlandet erbjuder. Alla åldersgrupper kan samla frimärken, och det finns oändliga sätt att samla dem på. Vi har delat in frimärkena i olika kategorier, så det är lätt att hitta just det du letar efter till din samling. I våra frimärkspaket kan du till ett fördelaktigt pris göra bra fynd, ofta bland helt osorterat material, eller så kan du själv blöta av dina frimärken från våra många kilovaror. Vi erbjuder också stora frimärkssamlingar eller årgångar, så att du snabbt kan bygga vidare på din samling, eller se på de många klassiska märkena samlade i en kategori. Om du samlar på julmärken eller souvenirmappar så är alla erbjudanden samlade i en kategori, och i kategorin ”Senaste utgåvorna” finner du nya frimärksutgåvor från postverk från hela världen.

Urvalet är stort här online, men skulle du sakna något särskilt är du alltid välkommen att kontakta oss på tel. +45 64 82 12 56, eller e-mail mail@nordfrim.dk.