Sortera efter

Auktion

En auktion ger dig möjlighet att köpa attraktiva varor till det pris du önskar betala. En auktion på Nordfrims webshop fungerar i princip som en vanlig auktion, utom i tre avseenden:

  • Våra auktioner äger rum över en längre period.
  • Vi har till skillnad från en vanlig auktion full returrätt inom 14 dagar.
  • På Nordfrims auktionspriser tillkommer inte någon provision. Gratis leverans vid köp över DKK 500,- NOK 500,- eller SEK 600,-.

OBS! Du måste vara inloggad med användarnamn för att kunna bjuda på våra auktioner. Har du inte något användarnamn, kan du skaffa dig ett sådant överst på sidan under ”Logga in”, och därefter ”Registrera nytt användarnamn”.

Läs mer
0 produkter

Varför visar budhistoriken flera vinnare?

I vissa fall erbjuder vi mer än en identisk vara på en individuell auktion. Det betyder att då kan flera kunder vinna auktionen och få samma vara. I budhistoriken framgår det tydligt hur många kunder som är högstbjudande (markerat med grön bakgrund) och därmed vilket antal av varan som bjudes ut på auktionen. Det är då också möjligt att vinnarna kan få varan till olika priser, då en budnivå fylls upp innan auktionen går vidare till nästa. Observera att tidpunkten då budet läggs är avgörande för om man ”står först i kön”, alltså får varan billigast. Det är bara möjligt att lägga ett bud på en individuell auktion åt gången, d.v.s. man kan bara vinna en av de utbjudna identiska varorna.

Kan jag annullera mitt bud?

Bud på Nordfrims auktioner är bindande. Vi kan alltså inte annullera budet under tiden auktionen pågår. Men ångrar du budet, ber vi dig kontakta oss snarast möjligt, så skall vi försöka se till att inte varan sändes till dig. Varan kan naturligtvis alltid returneras, då det är 14 dagars full returrätt.

Se mer om budgivning och auktionsvillkor här